И парламентът се подготви за посещението на Зеленски: Жега в парламента

...
И парламентът се подготви за посещението на Зеленски: Жега в парламента
Коментари Харесай

Парламентът със специално решение за Зеленски

И Народното събрание се приготви за визитата на Зеленски: 

Жега в Народното събрание провокира визитата на украинския президент Володимир Зеленски. Депутатите разместиха програмата, подреждайки преди всичко точките от дневния ред, свързани с Украйна. Обновяването на военновременните ресурси, декларация в поддръжка участието на Киев в НАТО и възможната продажба на нуклеарни реактори влязоха по неотложност в програмата, написа.

От " Възраждане " се възмутиха, че вместо да се гледа инициирания от тях референдум, влизат текстове за военните ресурси, договарянето на продажбата на нуклеарни реактори и други

" Някой различен дефинира дневния ред на Народно събрание, нито председателският съвет, нито ръководителите на групи, а някой различен. Какъв е смисълът от председателския съвет в сряда - през вчерашния ден нямаше такива точки, през днешния ден идвате в 9 часа и изчитате различен дневен ред. Предлагате неща, които не касаят жителите. Всъщност, касаят ги - ще продадете нуклеарните реактори и България ще остане без нуклеарна енергетика ей по този начин, за един ден ", скочи на трибуната Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР